Känner du något barn som bör få möjlighet att gå på en trygg förskola med närheten till naturen och där kreativ lek och och lärande i varierande miljöer är viktigt?

Just nu finns det lediga platser till hösten på förskolan för barn födda -19. Det kommer även att finnas platser för barn som föds under 2020. Om du/ni är intresserade av att få en plats hos oss fyller du i ansökningsblanketten här nedan och skickar in till oss:

http://pilkrog.se/wp-content/uploads/2014/04/Anm%C3%A4lan-till-f%C3%B6rskola-och-grundskola.pdf

Nyfiken på Pilkrogs friskola? Undrar du/ni om Pilkrogs friskola är något för er? Kontakta rektor Maria Meldemo vid frågor eller funderingar om skolan, eller om du vill besöka oss. E-post: rektor@pilkrog.se eller 076-100 03 13

Lediga platser på förskolan på Pilkrogs friskola